Rehaboo! goes USA

Moi ystäväni,

Tämä on henkilökohtainen avunpyyntö just sulle. Ja no stress, voit vastata EI ilman mitään selittelyjä, arvostan sua ystävänäni ihan yhtä paljon vastauksestasi riippumatta;). Vastaa kuitenkin jotain, voidaan vaikka sopia milloin nähdään ja käydään kaffella tai bissellä.

/Pete 🙂

Tsekkaa tää video, ja jos kiinnostaa tietää enemmän ja osallistua, niin lue myös allaoleva #FightInactivity tour -stoorini. (teksti on aika pitkä, joten a) lue läppärillä / b) ainakin varoitin:). Siltikään teksti ei ole täysimittainen startup pitch deck. Sellaisenkin lähetän halukkaille – ja kerron mieluusti lisää! >

3-2-1- let’s go! Lähe messiin!!

Eli mennään Rehaboo! aktiivisuuspelimme kanssa vauhdilla eteenpäin, maailmalle, mutta tarvitaan apua! itse olen pistänyt “all in” ja olen tässä edelleen täysillä messissä, mutta se ei nyt riitä! Kirjoittelin tätä viestiä Malmön reissulta, omasta startup -henkisestä cheap & cheerful Circus -vankkurista (kts. mun FB kuvat, oli muuten mahtava mesta:). Huikea viikko myös Nordic Game Conferencessa, jossa olin demoamassa ja pitchaamassa settiämme, valmistelemassa seuraavaa kierrosta.

Tuolla videolla esitin itse tämänhetkisen tärkeimmän kohderyhmämme, ikäihmisten, aktivointia – samalla kun kuvattiin lasten kuntoutusvideo TYKS:in uudessa lastensairaalassa. Reinot ja villatakki teki musta eläkeläisen hetkessä:)

Tunnet mut vuosien takaa, ja tiedät hieman siitä mitä teen ja miten. On energiaa, on visioita, ja (nykyään:) myös järkeä. Rehaboo!, jota olen 5 vuotta rakentanut on lähdössä nyt maailmalle. Meidän teknologia on uniikki (kerron mieluusti lisää!)  ja sen takia meillä on nyt kiire! Kiire valloittaa maailmaa – takoa kun rauta on kuumaa ja entisestään kuumenemassa (esim. Pandemian aikainen kotikuntoutus, Peloton -fillarit sun muut satoja miljoonia keränneet jenkkipalvelut. Me olemme erilaisia, me skaalaudumme helposti ilman hardware vaatimuksia. lähes mille tahansa koneelle).

2022 fokuksemme on pitkälti ikääntyneissä, hoitokodeissa nyt, ja skaalautuvassa kotihoidossa omilla tai lainalaitteilla ihan pian. Tällä hetkellä yksityispuolella, mutta Suomessa 2023 alusta alkavat hyvinvointialueet ovat mieletön mahdollisuus julkiselle puolelle (ja esim. muualla pohjoimaissa tämänkaltainen toiminta on jo käytössä). Konseptimme (ja myös tuotteemme) skaalautuu maailmalle todella helposti, ja haaste jota ratkaisemme on globaali. Olemme jo Tanskassa muutamassa sairaalassa, menossa ikääntyneiden hoitoon, ja Ruotsissa työstämme ensimmäisiä pilotteja. Ja nyt aloitetaan hallittu maailmanvalloitus, eli Pohjoismaat vielä tänä kesänä, ja USA toimintoja aloitellaan vielä tämän vuoden aikana. Ollaan menossa Floridaan (olen puhujana Serious Play konffassa Kesäkuun puolivälissä) ja siellä meillä jo muutama potentiaalinen pilotti.

Mutta nyt tarvitaan rahaa tämän valloituksen hallittuun orkestrointiin. Myynti Suomessa lähtenyt vetämään ihan hyvin, mutta se ei riitä rahoittamaan kasvua – ja nyt ei ole aikaa tehdä täyttä kierrosta, vaan keskityn myyntiin (ja seuraava isompi rundimme on suunniteltu Q4/2022-Q1/2023) – tämän takia haen nyt pienempää välirundia.

Ankkurisijoittajamme Nordic Game Ventures on mukana tässä, sitoutunut 100.000€ lisäinvestointiin, mutta minimi jolla pärjäämme seuraavien 6-9 kk kasvun Pohjoismaissa ja USA:ssa on 150.000€, yhdessä myyntimme ohella. Eli olen nyt keräämässä noin viidenkympin pientä pesämunaa, ja siksi otan hatun käteen ja kysyn sulta että kiinnostaako startup -meininki, olla mukana kasvutarinassa, ja oletko valmis ottamaan pienen riskin ja haluatko auttaa meidät ja mut seuraavalle levelille. Voit osakkeiden lisäksi saada nimen tauluun (siis pelissä olevaan tauluun) tai vaikka oman nimikkohahmon…

Lähde siis messiin. Tässä kolme peruspakettia tarjolle kasvumme mahdollistamiseen!

-Greyhound -paketti. 3000€ sijoitus. 5 osaketta. 12kk pelilisenssi itselle ja kaverille, vaikka omille vanhemmille.

-Amtrack -paketti. 5000€ sijoitus. 10 osaketta. 24kk pelilisenssi 10 kaverille ja nimi (oma tai firma) tauluun

-American Airlines -paketti. 10000€ sijoitus. 23 osaketta. Ikuinen lisenssi 50 kaverille Lisäksi tehdään oma Rehaboo! Pelihahmo (tietenkin NFT etc jutut mukana:)

Myymme nyt osakkeita aika edullisesti, emmekä siksi voi neuvotella kovin montaa “SpaceX” -pakettia, mutta esim. 35000€ investoinnilla saa sitten jo melkoisesti enemmän osakkeita ja oman MiniPelin (arvo 5-7000€). Todennäköisesti saat myös kutsun hallitukseen (ei osallistumispakkoa:)

Jos haluat auttaa, olla mukana menestystarinassamme ja ehkä moninkertaistaa sijoituksesi jossain vaiheessa, toimi nyt. Tavoitteena olisi saada varmuutta vielä ennen kesälomia, jotta saadaan meidän USA plänejä pakettiin Pekka Pärnäsen (piilaakson veteraani) kanssa ennenkuin hän tulee kesäksi Suomeen, ja mä meen Floridaan.

Jos vähänkään kiinnostaa, ja on mahis lähteä mukaan näihin talkoisiin, niin mieluusti käyn keissiä tarkemmin läpi (kaikki ne ihan normikokoisella präntätyt jutut:). Kyseessä on siis “convertible note/loan” eli vaihtovelkakirjalaina. Sillä saat konvertoida lainan osakkeiksi sovittuun hintaan, tai rahat takaisin, korkoineen.

Tää tehdään nyt. Tuu messiin! Re-ha-BOO!

Alla vielä 20 sekunnin pikakelaus siitä mitä teemme. Ja siis ikääntyneille (focus nyt), sairaaloille ja työpaikoille lähitulevaisuudessa, ja kouluille/varhaiskasvatukseen hieman kauempana tulevaisuudessa.

/Pete, Rehab00! kyykkymestari

peter@rehaboo.com

0405707911